Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Karta Gorski Kotar Okolica

Karta gorski kotar okolica

Gorski kotar fužine okolica zemljište površine 1053 m2 od toga je 784 m2 građevinskog zemljišta i 719 m2 poljioprivrednog zemljišta nalazi se na ulazu u mjesto okružena šumom i novijim kućama širina parcele uz cestu iznosi 22 m dubina oko 56 m mirno mjesto pogodno za gradnju vikendice blizina fužina udaljenost do mora je 20 km id kod agencije. Svega 10 km od izlaza sa autoceste na 185 m nadmorske visine tristotinjak metara udaljena od rijeke kupe na brdašcu iznad sela.

karta gorski kotar okolica Karta Gorski Kotar Okolica Karta karta gorski kotar okolica Karta Gorski Kotar Okolica Karta

Stoga se u lokvama od 1974.

Hodnik kuhinja sa blagovaonom soba wc potkrovlje. Buy and sell group. Tavanski prostor površina uređene okućnice sa voćnjakom iznosi 1025 m2 od priključaka kuća ima struju voda se uzima sa manjeg izvora u blizini objekta uz kuću moguća je kupnja 1504 m2 poljoprivrednog zemljišta za 8 000 id kod agencije. Smještaj i okolica i aktivnosti i galerija fotografija i cjenik i kontakt i okolica i aktivnosti i galerija fotografija i cjenik i kontakt.

Gorski kotar brod na kupi. Karta gorski kotar gorski kotar gorska hrvatska zemljovid map gorski kotar lag gorski kotar lokalna akcijska grupa gorski kotar zemljovid map gorski kotar zidne karte regija hrvatske romario j d o o. Svega 100 metara od rijeke kupe. K81 neprom nekretnine mob.

Godine održava tradicionalna žabarska noć nezaboravna večer s pjesmom i plesom začinjena žabljim kracima te specijalitetom večeri. Oglasi gorski kotar i okolica has 14 678 members. U blizini samog centra naselja. Lokve i njezina okolica poznata je po žabama i lovu na žabe stoga je nastao naziv žabari za stanovnike lokava.

098 1777 031 tel. Gorski kotar location restorani i konobe gorski kotar wikipedia. Na 225 metara nadmorske visine i parceli od 423 m2. Z144 neprom nekretnine mob.

091 527 1207 e mail. 098 1777 031 tel. Na ulazu u gorski kotar. Portal za kulturni turizam dvorci zagorja.

Gorski kotar ravna gora. Gorski kotar okolica skrada na osami u malome selu adaptirana kuća vanjskih dimenzija 5 x 7 m sastoji se od. žabari i žabarska noć.

karta gorski kotar okolica Karta Gorski Kotar Okolica Karta karta gorski kotar okolica Karta Gorski Kotar Okolica Karta

karta gorski kotar okolica Karta Gorski Kotar Okolica Karta karta gorski kotar okolica Karta Gorski Kotar Okolica Karta


Post a Comment for "Karta Gorski Kotar Okolica"