Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Italija Geografska Karta

Italija geografska karta

Glavni grad je rim. This map was created by a user.

italija geografska karta Geografska Karta Italije Karta italija geografska karta Geografska Karta Italije Karta

Italija je prelepa evropska zemlja i želimo vam da je lepo upoznate zahvaljujući mapi na našem sajtu.

Ova zemlja u obliku čizme graniči se sa sledećim zemljama. Mapa italije uživajte u lepotama italije. članica je i jedna od osnivača evropske unije. Italija ima površinu od 301 318 km a na tom prostoru 1996.

Italija je država u južnoj evropi koja je smeštena na apeninskom poluostrvu prepoznatljiva po tome što mapa teritorije izgleda kao čizma. Službeni jezik je talijanski. Mapa italije vam pomaže da se na najlakši način snađete i upoznate ovu predivnu zemlju. Mape sa ulicama putevima i objektima gradova italije.

оставите одговор одустани од одговора. Ima 6 660 km obale 80 od ukupne dužine granice tako da nijedna tačka na njenom kopnu nije udaljena od mora više od 100 km. Možete upisati naziv ulice ili objekta. Na mapi italije imamo 20 regija i 103 provincija.

Izaberite mesto a zatim pomoću polja za pretragu ulica pretražite mapu. Italija interaktivna mapa cijele države. Broj stanovnika koji žive u italiji je nešto manji od 60 000 000 stanovnika a graniči sa francuskom švajcarskom austrijom slovenijom i hrvatskom. Na mapi italije nalaze se još dva ostrva.

Italija je država koja se nalazi u južnoj evropi. Karta italije sa preciznim satelitskim prikazom svi gradovi sela i ceste. We would like to show you a description here but the site won t allow us. Zanimljivo je to da je italija peta u evropi po gustini naseljenosti.

Learn how to create your own. Godine živelo je 59 337 888 stanovnika odnosno 197 st km sastoji se iz tri dela. Radi se o poluostrvu koje se proteže 900 km od severa prema jugu a široko 150 200 km. Italija je izrazito pomorska mediteranska zemlja budući da joj granice na moru obuhvataju dužine svih njenih granica.

italija geografska karta Fizicka I Geografska Karta Italije italija geografska karta Fizicka I Geografska Karta Italije

italija geografska karta File Karta Italije Png Wikimedia Commons italija geografska karta File Karta Italije Png Wikimedia Commons


Post a Comment for "Italija Geografska Karta"