Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Karta Slovenije Po Regijah

Karta slovenije po regijah

Slovenija je znana tudi po tem da več kot polovico površine pokrivajo gozdovi 1 076 474 ha. Več gozdov od slovenije imata v evropi samo še švedska in finska.

karta slovenije po regijah Statisticne Regije Slovenije Wikipedija Prosta Enciklopedija karta slovenije po regijah Statisticne Regije Slovenije Wikipedija Prosta Enciklopedija

Izbrani podatki po statističnih regijah 2016.

Drugi pogled je satelitski posnetek izbranega kraja ali občine. Glavno mesto je ljubljana ki je obenem kulturno gospodarsko in politično središče slovenije. Poiščite občine kraje zemljevide ter druge informacije o regijah. Seznam statističnih regij slovenije.

Največ prebivalcev slovenije je živelo v osrednjeslovenski statistični regiji to je vsak četrti. Spodaj in zgoraj je opremljena s pvc. Trgovina kartografija si stenske karte zemljevidi male stenske karte. Podatki slovenskih občin po regijah.

Objavi na facebooku deli na twitterju objavi na google plus natisni stran. Gorenjska goriška jugovzhodna slovenija koroška notranjsko kraška obalno kraška. Karte zemljevidi po naročilu. Najvišji vrh v sloveniji je triglav ki je visok 2864 m.

Dolžina državne meje slovenije znaša 1 382 km 413 km rečne 921 km kopenske in 48 km morske meje. Ravno to nam lahko dodobra oteži orientacijo po naši prečudoviti deželici. Po sloveniji novice gostilne vreme in vremenska napoved. Regijska karta slovenije statistične regije 104 x 76 cm.

Seznam slovenskih statističnih regij. 104 cm x 76 cm tiskana na gloss papir. Poslovna in promocijska darila. A na srečo imamo rešitev.

104 x 76 cm gloss papir. Regijska stenska karta slovenije prikazuje razdelitev slovenije na posamezna območja oz. Osrednjeslovenska regija je bila z 231 preb km 2 hkrati najgosteje poseljena slovenska regija. Uradni jeziki so trije in sicer slovenščina italijanščina in.

Prvi pogled je navaden zemljevid z označenimi ulicami in cestami v sloveniji. Ob kliku na posamezno. Vreme in novice po sloveniji. Tretji posnetek vključuje v zemljevidu plastnice z označenimi nadmorskimi višinami.

Zemljevid slovenije slovenia map je storitev ki vam ponuja tri poglede na izbrani kraj. Dejstvo je da se prebivalstvo slovenije stara. Sodobni zemljevidi slovenije nam omogočajo da kadarkoli in kjerkoli brez težav najdemo točko ki jo iščemo. Povprečna starost je bila 42 9 leta in le v štirih.

čeprav je slovenija majhna država s celotno površino le 20 273 km2 pa je pokrajinska raznolikost pri nas tolikšna da jo težko najdemo kjerkoli drugje.

karta slovenije po regijah Regijska Karta Slovenije Statisticne Regije 104 X 76 Cm 104 X 76 Cm Gloss Papir Kartografija Si karta slovenije po regijah Regijska Karta Slovenije Statisticne Regije 104 X 76 Cm 104 X 76 Cm Gloss Papir Kartografija Si

karta slovenije po regijah Statistical Regions Of Slovenia Wikipedia karta slovenije po regijah Statistical Regions Of Slovenia Wikipedia


Post a Comment for "Karta Slovenije Po Regijah"