Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pokazna Karta Rijeka

Pokazna karta rijeka

Prodajna mjesta autotrans a na kojima je moguće izvršiti produženje važenja ili zatražiti izdavanje nove terminske karte su. Više o pojedinačnim kartama.

pokazna karta rijeka Pocinje Povrat Novca Za Subvencionirane Pokazne Karte Za Srednju Skolu Rijeka Plus D O O pokazna karta rijeka Pocinje Povrat Novca Za Subvencionirane Pokazne Karte Za Srednju Skolu Rijeka Plus D O O

Potvrdu evidencijski karton potvrđen u mjesecu u kojem se karta kupuje od strane zavoda za zapošljavanje grada rijeke ili grada opatije.

Cenzus od 0 2 000 00 kn. Stoljeća rijeka je razvijeno urbano i industrijsko središte kao i središte raznih razvojnih inicijativa koje igraju važnu ulogu u ukupnom razvoju. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. Zone i tjedna karta za prvu zonu grada rijeke i cijelo tarifno područje 1 4.

Kiosci u splitu radno vrijeme 6 30 20 00. Kartu mogu kupiti sve nezaposlene osobe prijavljene na zavodu za zapošljavanje grada rijeke i grada opatije. Dnevni odmor 10 00 10 30 i 16 30 17 00. Kao malo koji grad na svijetu rijeka u svojem imenu nosi simbol vode.

Rijeka je administrativno i kulturno središte primorsko goranske županije i treći grad prema broju stanovnika u republici hrvatskoj. Zone i tjedna karta za prvu zonu grada rijeke i cijelo tarifno područje 1 4. Kiosk u kaštel starom radno. Pod pojedinačnim kartama se podrazumijevaju karte za jedno poništavanje dva poništavanja dnevna karta za prvu zonu grada rijeke i cijelo tarifno područje 1 4.

Dnevni odmor 10 00 10 30. Izdaje se na ime fizičke osobe a mogu je kupiti sve osobe starije od 65 godina života koje imaju prijavljeno prebivalište i trajno boravište na području gradova. This map was created by a user. Zone i tjedna karta za prvu zonu grada rijeke i cijelo tarifno područje 1 4.

Rijeka poreč rovinj pula pazin labin umag delnice ogulin gospić rab krk lošinj cres novi vinodolski crikvenica zadar karlovac otočac i zagreb. Learn how to create your own. Cijena je određena u četiri kategorije ovisno o visini primanja dohodovnom cenzusu. Cenzus od 2.

Pod pojedinačnim kartama se podrazumijevaju karte za jedno poništavanje dva poništavanja dnevna karta za prvu zonu grada rijeke i cijelo tarifno područje 1 4. Godine dostupna je tzv. Radno vrijeme naših prodajnih mjesta. Terminske karte prijevoznika app.

Ovaj grad je svoje mjesto našao uz tok rijeke rječine i mnogobrojnih potoka te leži na obilatim izvorištima i utocima. Karta vrijedi za neograničeni broj putovanja na području zone a koje su upisane na. Smartica putna karta koja se može kupiti putem aplikacije na mobilnim telefonima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na jedno od navedenih prodajnih mjesta ili nas kontaktirati na.

Danas su u opticaju pojedinačne tjedne mjesečne i godišnje putne karte. Centralno prodajno mjesto na sukoišanskoj radno vrijeme 6 30 20 00. Kiosk u kaštel sućurcu radno vrijeme 6 30 13 30. Rijeke opatije bakra kastva i kraljevice te općina.

Za prvu tarifnu zonu grada rijeke i grada opatije ili cijelo tarifno područje od prve do četvrte zone. Pod pojedinačnim kartama se podrazumijevaju karte za jedno poništavanje dva poništavanja dnevna karta za prvu zonu grada rijeke i cijelo tarifno područje 1 4. Više informacija doznajte klikom na neki od ponuđenih linkova. Osim pojedinačnih putnih karata naši putnici mogu koristiti i prednosti mjesečne ili godišnje pokazne karte.

Cijene godišnjih 65 karata. Karta za jedno poništavanje kupljena kod vozača. čavle jelenje klana viškovo kostrena matulji lovran i mošćenička draga. Za izradu karte potrebno je donijeti.

Prodaje ih vozač u autobusu a koriste se za putovanje na području jedne dvije tri ili četiri tarifne zone. Putnik kupuje kartu za broj zone a koliko ih vožnjom želi prijeći. Više o smartici saznajte. Cijene mirovinskih i socijalnih karata.

pokazna karta rijeka Gradska Kartica Omogucena Kupnja Mjesecne Pokazne Karte Autotroleja I Putem Interneta Mojarijeka pokazna karta rijeka Gradska Kartica Omogucena Kupnja Mjesecne Pokazne Karte Autotroleja I Putem Interneta Mojarijeka

pokazna karta rijeka Gradska Kartica Autotrolej pokazna karta rijeka Gradska Kartica Autotrolej


Post a Comment for "Pokazna Karta Rijeka"