Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hum Istra Karta

Hum istra karta

Crkva sv jerome je crkva u kojoj se nalaze prekrasne freske iz 12. Gdje se nalazi hum u istri na google map karta.

hum istra karta Hum Karta Istra Karta hum istra karta Hum Karta Istra Karta

Prvi se put spominje u dokumentima iz 1102 kada je bio pozvan cholm koja je izvedena iz talijanskog naziva colmo.

Zvonik i toranj izgrađeni. Erkovčići 1 303 m lupoglav 2 262 m gorenja vas 2 410 m hum 2 464 m semi ć 3. Karta istre sadrži sve istarske gradove sela i sve važnije lokacije. Hum turistički vodič za odmor i ljetovanje hum istra hum ne propustite zaštićen ovalnom zidom ima vrata i lođu.

Interaktivna mapa sjeverozapadne istre. Hum najmanji grad na svijetu kako mu često tepaju nalazi se u srcu istre. Podrijetlo i običaji prema legendi hum je nastao kada su divovi gradili gradove u dolini mirne područje u središnjoj istri koje uključuje prekrasne gradove na brežuljcima kao što su motovun roč i bale te od preostalog kamenja na kraju izgradili hum. Zemljopisna širina i dužina broj stanovnika hum u istri.

Hum je danas spomen grad jedan od rijetkih sačuvanih primjera urbanog razvoja isključivo unutar gradskih zidina. Hum u istri slike 1 9 najbliže lokacije udaljenosti zračna linija od hum u istri. Pronađite sve informacije vaše odabrane regije na interaktivnoj mapi istre mapa prikazuje lokacije destinacija oznake i lokacije hotela i smještaja položaj nautičkih marina te sportskih objekata kao što su teniski centri nogometni i golf tereni. Tijekom povijesti bio je jedan od najpoznatijih središta glagoljaštva što se može vidjeti kako na povijesnim spomenicima tako i na onim suvremenijim poput skulptura na aleji glagoljaša koja povezuje gradove hum i roč.

hum istra karta Hum Karta Istra Karta hum istra karta Hum Karta Istra Karta

hum istra karta General Info Istria hum istra karta General Info Istria


Post a Comment for "Hum Istra Karta"