Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Interaktivna Karta Hps

Interaktivna karta hps

Planinarima koji vole istraživati i služiti se suvremenom tehnologijom ova će interaktivna karta pružiti sasvim nove mogućnosti za planiranje izleta a nema dvojbe da će se novim tehnološkom rješenjem na webu hps a rado služiti i planinari iz susjednih ali i iz udaljenih zemalja koji sve češće posjećuju naše planine. Tečaji za markaciste i druge akcije kpp hps a.

interaktivna karta hps Karta Hrvatske interaktivna karta hps Karta Hrvatske

Novosti iz komisije za planinarske putove hps a.

Za pretraživanje i navigaciju koristite gumbe na lijevoj i desnoj strani karte. Interaktivna planinarska karta hrvatske. Važno je istaknuti da su na karti prikazani samo oni objekti koji se vode u hps ovim službenim registrima i bazama podataka. Hrvatski vrhovi kontrolne točke hpo a popis i informacije popis obilaznika hpo a.

Registar planinarskih putova i interaktivna planinarska karta hrvatske sadrže više od 1100 putova te više od 1000. Akti i obrasci komisije za planinarske putove. Markacisti instruktori popis planinarske obilaznice. Važno je istaknuti da su na karti prikazani samo oni objekti koji se vode u hps ovim službenim registrima i bazama podataka.

Održavanje i osnivanje planinarskih putova. Označavanje broja puta na terenu. Interaktivni zemljovid rabi i povezuje podatke koje prikupljaju i obrađuju komisija za planinarske putove hps a komisija za planinarske objekte hps a i komisija za promidžbu i izdavačku djelatnost hps a pa su prikazani podaci vjerodostojni. Podaci koji se prikazuju na karti povezani su s registrom planinarskih putova hps a te s bazama podataka o planinarskim objektima i o vrhovima hrvatske planinarske obilaznice.

Interaktivna planinarska karta hrvatske omogućava jednostavan i pregledan prikaz planinarskih putova planinarskih domova kuća i skloništa vrhova i drugih planinarskih odredišta u hrvatskim planinama. Interaktivni zemljovid rabi i povezuje podatke koje prikupljaju i obrađuju komisija za planinarske putove hps a komisija za planinarske objekte hps a i komisija za promidžbu i izdavačku djelatnost hps a pa su prikazani podaci vjerodostojni. Registar planinarskih putova i interaktivna planinarska karta hrvatske sadrže više od 1100 putova te više od 1000. Karta sadrži planinarske putove planinarske kuće najznačajnije vrhove planinarske obilaznice i druge podatke hrvatskog planinarskog saveza.

Karta je dostupna na adresi karta hps hr a.

interaktivna karta hps Interaktivna Planinarska Karta Hrvatske Hps Hrvatski Planinarski Savez Facebook interaktivna karta hps Interaktivna Planinarska Karta Hrvatske Hps Hrvatski Planinarski Savez Facebook

interaktivna karta hps Interaktivna Planinarska Karta Hrvatske Hrvatski Planinarski Savez interaktivna karta hps Interaktivna Planinarska Karta Hrvatske Hrvatski Planinarski Savez


Post a Comment for "Interaktivna Karta Hps"