Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kosovo Licna Karta

Kosovo licna karta

Plac anje za konzularne usluge. Lična karta or lichna karta cyrillic.

kosovo licna karta Pronađena Licna Karta Na Ime Dejan Kosovo Sever Portal Facebook kosovo licna karta Pronađena Licna Karta Na Ime Dejan Kosovo Sever Portal Facebook

Ne treba lična neće vam je niko tražiti.

Godine u skladu sa zakonom o izmenama i dopunama zakona o ličnoj karti važi do 31 12 2016. Maloletno lice sa navršenih 16 godina života koje ima prijavljeno prebivalište na teritoriji republike srbije dužno je da ima ličnu kartu. U sklopu prelaska na nova elektronska identifikaciona dokumenta ministarstvo je stavilo na raspolaganje aplikaciju za iščitavanje sa čipa elektronske lične karte javno dostupnih podataka o građaninu. Serbia see national identity cards in serbia bosnia and herzegovina see bosnian herzegovinian identity card also called osobna iskaznica in croatian montenegro see montenegrin identity card north macedonia see.

Svjetski putnik 17 october 2018 at 11 53. Maloletno lice starije od deset godina života dete ima pravo ali ne i obavezu da poseduje ličnu kartu. Lična karta izdata na starom obrascu u koju je upisan rok važenja 27. Lična karta vojna knjižica pasoš vozačka dozvola indeks ili bilo koji drugi dokument iz strane zemlje račun sa adresom iz 2003 2004 za struju telefon vodu otpad porez ili ugovor o posedovanju kuće ili stana.

Novi sad gračanica jagodina bivši premijer kosova bajram redžepi izjavio da će se granica srbije sa kosovom i dalje moći prelaziti samo sa ličnom. Na kosovo uz ličnu kartu. I srbi su to prihvatali vrlo teško ali sa. Iste godine u kojoj su na celoj teritoriji kosova održani jedinstveni lokalni izbori srpska vlast je podseća dušan janjić podsticala srbe na kosovu da podnesu zahtev za lične karte koje izdaje priština.

Da li je potreban pasos za ulazak u makedoniju iz srbije autobusom se putuje. Izdavanje biometrijske lične karte maloletnom licu. Anonymous 29 october 2018 at 16 49. Lična karta republike kosovo viza sa strane drzavljane.

Imam pasos ali sam licnu izgubio drzavljanin sam srbije trebam u subotu za nemacku ici da li je potrebna licna karta da se ima kao i pasos ili se moze preci bez nekih problema. Zaštita interesa građana kosova. Lična karta izdata od unmik a jedan od dokumenata iz frj a za identifikaciju. Promenu lozinke na ličnoj karti itanje sertifikata iz lične karte i.

Al jazeera balkans 18 774 views. Validaciju podataka upisanih u čip lične karte. Pogledajte kako će izgledati nove lične karte duration. Nekoliko građana koji su koristili prelaze između srbije i kosova svedoče da nije omogućen prelazak licima koja su tokom prelaska posedovala samo pasoše izdate od strane policijskih uprava pu gradova u srbiji.

čitač elektronske lične karte. Prema njegovim rečima policijski službenik mu je rekao da nije moguće preći granicu samo. Uslov za odlazak na izbore bila je lična karta. S ličnom kartom iz kosova u srbiju al jazeera balkans duration.

лична карта is a south slavic serbian bosnian montenegrin macedonian and bulgarian term literally meaning personal card and may refer to the national identity cards of any of the following countries and territories. Svjetski putnik 29 october 2018 at 18. Nova verzija aplikacije čelik tkz čelik osim čitanja i štampanja javno dostupnih podataka ima dodatne opcije za. Jedan od sagovornika koji je hteo da ostane anoniman je rekao da maloletnoj osobi koja je posedovala samo pasoš izdat od strane pu u nišu nije omogućeno da pređe prelaz merdare.

Jer je to bio uslov da idu na izbore.

kosovo licna karta Voting In The Upcoming Elections Only Possible With Kosovo Ids Some Political Entities Protest Kossev kosovo licna karta Voting In The Upcoming Elections Only Possible With Kosovo Ids Some Political Entities Protest Kossev

kosovo licna karta Bosnia And Herzegovina Identity Card Wikipedia kosovo licna karta Bosnia And Herzegovina Identity Card Wikipedia


Post a Comment for "Kosovo Licna Karta"