Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pokazna Karta Novi Sad

Pokazna karta novi sad

Ili napišite naziv ulice. Učenici i studenti kojima je zbog nepravilnog korišćenja oduzeta pokazna karta ne mogu izraditi novu.

pokazna karta novi sad Jgsp Novi Sad pokazna karta novi sad Jgsp Novi Sad

Rdp 2011 venue and hotels.

Prevoz putnika se vrši na svim redovnim linijama jgsp a. This map was created by a user. Tivat budva herceg novi polasci utorkom i petkom u 21 00h soko banja polasci utorkom i petkom u 7 45h. Pored redovnog prevoza zainteresovan pojedinac grupa građana ili preduzeće mogu zakupiti autobus jgsp a za slobodnu ili ugovornu vožnju.

Novi sad mapa sa pretragom ulica. U slučaju gubitka ili krađe godišnje karte korisnik je dužan da uz zahtev za ponovno izdavanje godišnje karte dostavi i dokumentaciju koja je potrebna za izdavanje karte prvi put. Informacija o zakupu autobusa može da se dobije na telefonske brojeve 021 4896687 i 021 4896721 prevoz robe i prtljaga. јавно градско саобраћајно предузеће нови сад 21000 нови сад футошки пут 46.

Javno gradsko saobraćajno preduzeće novi sad 21000 novi sad futoški put 46 gspns gspns rs. Learn how to create your own. Mapa novog sada sa pretragom ulica i objekata novi sad karta srbija mapa in rs novi sad mapa grada i ulice. Uz penzionersku pokaznu kartu mogu se kupovati dve vrste penzionerskih markica po višim i nižim cenama u zavisnosti od toga da li korisnik usluge prevoza ima penziju ispod ili iznad prosečne penzije na nivou opštine novi sad.

Mesečne markice kupuju se na kioscima jgsp novi sad studenti za izradu pokazne karte potrebno je. Putnik može prevoziti određenu robu prtljag i ukoliko. Tehnička greška prilikom izrade karte pogrešno odštampano ime prezime adresa loše odštampana karta i sl kada je karta oštećena u toj meri da je njeno korišćenje otežano korisniku se izdaje nova karta na trošak korisnika. Uredno popunjen zahtev za izradu karte overen od strane fakulteta da je redovan student jedna fotografija dimenzija kao za ličnu kartu 30x25mm lična karta fotokopija lične karte i indeks fakulteta ili više škole na uvid.

Novac za izradu pokazne karte 560 00 dinara napomena. Uslovi pod kojima se mogu ponovo izraditi karte su.

pokazna karta novi sad Jgsp Novi Sad pokazna karta novi sad Jgsp Novi Sad

pokazna karta novi sad Jgsp Novi Sad pokazna karta novi sad Jgsp Novi Sad


Post a Comment for "Pokazna Karta Novi Sad"